dijous, 25 de maig del 2023

Unes visites molt especials.

 Aquest tercer trimestre hem rebut tres visites molt especials!

La Nadhia, mare de la Martina d'I4, ha vingut a l'Escoleta per explicar el seu ofici. La Nadhia és fotògrafa i ens ha fet un recorregut pels diferents tipus de càmera i ens ha parlat de la importància de la fotografia. Pels nens i nenes ha estat molt divertit veure's a la PDI quan feien I3 o recordar companys que ja no hi són. Després han confeccionat un marc de fotos i han dibuixat un record o alguna cosa que els agrades molt.







La Laura i l’August, que són els pares del Roger, van venir a l’Escoleta i ens van proposar jugar una estona amb nosaltres. Però… abans havíem de fer-nos cadascú la nostra joguina!

Així que ens hi vam posar tots junts. Vam decorar un got que seria un gos, perquè som la classe dels Gossos! Hi vam lligar una boleta amb un cordill per sota… i a jugar!, provant la nostra habilitat,  fins a aconseguir que la boleta entri dins del got.

















En Ran, pare de l'Ofer d'I4 i la Netta d'I5, ens va explicar un munt de coses sobre el sistema solar. Amb ell vam cantar una cançó per aprendre el nom dels diferents planetes. Uns quants nens i nenes van fer com si fossin la Terra, Mart, Venus... i giraven al voltant del Sol, igual que fan els planetes. 
Després, cadascú va pintar un petit coet que s'enlairava bufant amb una canya.
















Moltes gràcies a tots, Nadhia, Laura, August i Ran!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.