divendres, 7 de maig del 2021

Famílies Protagonistes

La setmana passada, dins del projecte "Famílies Protagonistes", van venir al Parvulari l'August Catalán, pare de l'Arnau, a la classe de P4 i la Marta Nieves, mare del Martí, a la classe de P5.

L'August Catalán, com és fisioterapeuta, va preparar una sessió d'exercicis per treballar l'equilibri i la coordinació. Vam fer activitats individuals, per parelles i d'altres cooperatives. Algunes van estar tot un repte per nosaltres!! Un cop acabada la sessió, cadascú es va emportar la pilota a casa per poder practicar. 











La Marta va arribar carregada d'il·lusió per apropar-nos a la persona i a l'obra d'Antoni Gaudí, tant present a Barcelona, la nostra ciutat. Ens va explicar moltes coses sobre com era Antoni Gaudí, com va viure i com treballava. També vam veure  fotos de les seves obres on hi vam descobrir elements de la natura que tant li agradava: sargantanes, cargols, bous, estrelles de mar...
Després, els artistes vam ser nosaltres! Vam omplir de papers de colors, com si fossin un trencadís dels que feia Gaudí, uns dibuixos maquíssims que ens havia preparat la Marta: La Sagrada Família, La Casa Batlló, les xemeneies de La Pedrera i el drac del Parc Güell.






















GRÀCIES AUGUST I MARTA!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.